Politica de confidentialitate - termeni si conditii de utilizare

Home  ›  GDPR

(!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Vom actualiza această Politică periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.prored.ro. 


SC PRORED S.R.L. avand următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 15671110, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/1844/2003 și sediul în Calea Stan Vidrighin nr 24 , Timisoara, Telefon/fax 0256-274381; Email: office@prored.ro 
- are ca obiect de activitate COMERT CU PIESE SI ACCESORII PENTRU AUTOVEHICULE

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextual accesării site-ului www.prored.ro.

Dacă informațiile furnizate mai jos nu va sunt suficiente, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@prored.ro.

I. Respectarea legislației în vigoare

SC PRORED S.R.L. se obligă să respecte legislația în vigoare privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale vizitatorilor, conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR nr. 679/2016)

II. Categoriile de date cu caracter personal

SC PRORED S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: nume și prenume, numărul de telefon, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare.

III. Scopul prelucrării

Dacă sunteți vizitator al site-ului www.prored.ro, SC PRORED S.R.L va prelua datele dumneavoastră cu caracter personal numai- pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și SC PRORED  S.R.L, pentru validarea, prelucrarea, facturarea și expedierea comenzilor plasate prin intermediul site-ului. Prelucrarea datelor are la bază comenzile si /sau contractul încheiat între dumneavoastră și SC PRORED S.R.L  Furnizarea datelor cu caracter personal fiind necesară pentru executarea contractului.

Refuzul furnizării datelor va avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale.

IV. Durata procesării datelor cu caracter personal: 

Datele cu caracter personal vor fi păstrate de SC PRORED  S.R.L atât timp cât efectuați o comandă online sau telefonică. SC PRORED  S.R.L va păstra doar datele solicitate de autoritățile române, date necesare pentru respectarea obligațiilor legale .

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal 

- se va face atunci când vor fi solicitari din partea aurorităților, conform legislației in vigoare;

VI. Drepturile Conform Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal, 

aveți următoarele drepturi: 

• dreptul la a fi informat cu privire la prelucrarea datelor personale de către SC PRORED  S.R.L.
dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal nr. 679/2016 (GDPR). Autoritatea de reglementare în România este: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@prored.ro.

Vă rugăm să consultați periodic Politica noastră de Confidențialitate .

 (!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Vom actualiza această Politică periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.prored.ro. 

Furnizam piese si accesorii pentru camioane , autocare , semiremorci, auto macarale , utilaje agricole si de constructii . Toate produsele noastre sunt de calitate superioara, echipa noastra avand o experienta de peste 15 ani in domeniu .

Legaturi utile

Orar

Luni - Vineri: 8 - 17.30