Despre noi

Home  ›  Despre noi

Prored SRL are ca obiect  de activitate importul si distributia de piese de schimb pentru autocamioane , autocare si semiremorci. Importam si distribuim piese de schimb  pentru toata gama de camioane  marcile VOLVO, MERCEDES, SCANIA, DAF, MAN, IVECO, RENAULT , FORD ,  piese schimb pentru semiremorci SCHMITZ, KOGEL, KRONE , WIETON, SCHWARZMÜLLER,  MEGA  etc. echipate cu punti SAF, BPW, ROR, SMB , MEGA etc.


De asemenea , la comanda,  putem sa furnizam si piese pentru auto macarale , utilaje de constructii si utilaje agricole.

Durata medie de livrare a pieselor care nu se regasesc in stocul central , este de 1-3 zile din momentul lansarii comenzii externe. Acest lucru este posibil printr-o buna colaborare cu o serie de parteneri externi ,producatori si depozite si  printr-o logistica bine pusa la punct .


Cererile dumneavoastra  sunt rezolvate in cel mai scurt timp de o echipa  cu o vasta experienta in domeniul vanzarii pieselor de camioane si semiremorci, cu solide cunostinte tehnice si care dispunde de cele mai moderne mijloace de identificare a reperelor de care aveti nevoie.


Piesele comandate ajung la dumneavoastra prin distributia proprie sau prin intermediul curierului rapid.

Furnizam piese si accesorii pentru camioane , autocare , semiremorci, auto macarale , utilaje agricole si de constructii . Toate produsele noastre sunt de calitate superioara, echipa noastra avand o experienta de peste 15 ani in domeniu .

Legaturi utile

Orar

Luni - Vineri: 8 - 17.30