Piese camion | Piese originale camion | Piese after-market camioane
Piese camioane, pentru marcile: VOLVO, MERCEDES, SCANIA, DAF, MAN, IVECO, RENAULT, piese schimb pentru semiremorci SCHMITZ, KOGEL, KRONE etc. echipate cu punti SAF, BPW, ROR, SMB etc.
Piese camion | Piese originale camion | Piese after-market camioane Piese camion | Piese originale camion | Piese after-market camioane

Despre noi

DEPRE NOI
 
Prored SRL are ca obiect principal de activitate importul si distributia de piese de schimb pentru autocamioane , autocare si semiremorci. Importam si distribuim piese de schimb originale si after market, piese de prim montaj, elemente de caroserie pentru toata gama de camioane : marcile VOLVO, MERCEDES, SCANIA, DAF, MAN, IVECO, RENAULT , piese schimb pentru semiremorci SCHMITZ, KOGEL, KRONE etc. echipate cu punti SAF, BPW, ROR, SMB etc.
Durata medie de livrare a pieselor care nu se regasesc in stocul central sau in punctele de lucru din tara, este de 1-3 zile din momentul lansarii comenzii externe. Acest lucru este posibil printr-o buna colaborare cu o serie de parteneri externi ,producatori si depozite , printr-o logistica bine pusa la punct si printr-o retea de puncte de lucru si agenti de vanzari corect dimensionata si optim amplasata pe intreg teritoriul Romaniei.
Cererile dumneavoastra de pret sunt rezolvate in cel mai scurt timp de o echipa tanara si dinamica, cu o vasta experienta in domeniul vanzarii pieselor de camioane si semiremorci, cu solide cunostinte tehnice si care dispunde de cele mai moderne mijloace de identificare a reperelor de care aveti nevoie.
Catalog elemente caroserie
Piese camioane Wabco Piese camioane QTSP Piese camioane DT Piese camioane Meritor Piese camioane Monroe Piese camioane ZF Piese camioane Firestone Piese camioane Dinex Piese camioane Bosch Piese camioane Fleetguard